Sunset Boulevard på Strevelinsvej i Erritsø donerede d. 1. januar overskydende mad til krisecentret for kvinder i Fredericia og skadestuen på Kolding Sygehus.

Jeg parkerer bilen på den store parkeringsplads ved Løvbjerg, hvor Sunset Boulevard ligger lige ved siden af.

Inde i restauranten er restaurantchef Michel Schweitz selv hoppet i køkkenet, da det er blevet pausetid. Efter et par minutters venten bliver han afløst i køkkenet, og jeg tager en snak med Michel.

1. januar betyder travlhed hos fastfoodrestaurationerne, og det var Michel Schweitz forberedt på.

Det endte dog med, at Sunset Boulevard havde for mange friske råvarer på lager, og derfor donerede de maden væk.

“Vi ville gerne give det væk til et godt formål, i stedet for at smide det ud. Så synes vi, at det er bedre, at nogen får gavn af det. Vi satte os ned, og snakkede om, hvem det kunne være til og vores første indskydelse var Fredericia Krisecenter,” siger Michel Schweitz til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“1. januar giver et større peak, end normalt, og vi fik flere gæster end forventet, og at vi så samtidig kunne glæde nogle med at donere mad er fantastisk,” udtaler Michel, der sammen med resten af teamet ringede rundt til forskellige institutioner og spurgte, om de kunne tænke sig noget mad.

Det kunne krisecentret for kvinder, og det overskydende endte Sunset Boulevard med at give til skadestuen i Kolding, da mange institutioner havde lukket, da de blev kontaktet.

Inden jeg igen forlader restauranten fortæller Michel, at hvis et lignende tilfælde sker igen, at Sunset Boulevard i Erritsø igen vil give maden videre til et godt formål fremfor at smide maden ud i skraldespanden.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce