HUSET Middelfart har fået nye beboere. Logoet er genkendeligt i en karakteristisk orange farve, navnet indikerer sol, sommer og varme. SunLux kunne fredag d. 26. marts byde kunderne indenfor i en helt ny udstilling. Bag virksomheden er to Fredericia-drenge. Andreas Kring Bernhardt og Anders Kring Nikolajsen er navnene – og deres forskellige baggrund gør dem til det perfekte team, fortæller Andreas.

De orange flag vejer i vinden ude foran standen ved HUSET Middelfart. En håndfuld pergolaer er samlet, der er prøver på forskellige glashegn – og der er også markiser og udhæng at finde på standen. Det er de tre hovedområder for SunLux, fortæller Andreas Kring Bernhardt, salgschef hos SunLux.

– En pergola er lidt et sjovt ord og nok ikke så indgroet i danskerne. Men en pergola er en moderne og fleksibel udestue. De kommer med et fleksibelt tag, enten med en PVC-dug eller et lameltag. På den måde kan man køre taget væk på alle løsningerne, så man får en fleksibel udestue der både kan bruges om sommeren når det er rigtigt varmt og en udestue der kan bruges til efteråret når det blæser, forklarer Andreas Bernhardt.

– Det er en let måde at starte sommeren lidt tidligere og få den til at vare lidt længere. Man kan også få en version med termoruder, så man også om vinteren kan være i sin pergola, fortsætter han.

Navnet Bernhardt er nok bekendt for mange i Fredericia, for Andreas kommer ud af en driftig familie, der ikke tøver med at springe ud i erhvervseventyr. Andreas har altid vidst, at livet som selvstændig var noget han skulle prøve.

– Jeg kommer ud af en driftig familie. Jeg tror, at jeg siden jeg fyldte 13 år har vidst, at jeg på et eller andet tidspunkt i mit liv skulle prøve at være selvstændig. For et år siden vidste jeg ikke, om det skulle være nu eller om det skulle være om ti år eller om 20 år. Men jeg har bare vidst, at på et eller andet tidspunkt skulle jeg prøve det. Nu kom muligheden for et halvt år siden med Anders – og så var det med at springe ud i det og gribe muligheden, siger salgschef hos SunLux, Andreas Kring Bernhardt.

Hør mere om SunLux, pergolaer og Andreas i videoen ovenfor.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer