Der er nok at se til for Sune Østergaard fra Get Outdoor. Han er den del af #sommerifredericia, hvor der er fuldt hus på flere af hans kurser – men arrangementerne under feriesjov går lidt mere trægt. Derfor kommer Sune med et opråb: Kom bare!

“Der er fart på, især kajakkurserne er jeg blevet nødt til at lave ekstra kurser så der er plads til folk. Det har været sindssygt fedt. Folk vil rigtig gerne på vandet. Så er der alt det her med feriesjov. Træklatringen er der helt booket på. Det er der ikke så meget på kajak- og kanoturene, det kunne være fedt at få flere med”, fortæller Sune Østergaard.

“Jeg ved ikke om det er fordi folk tøver lidt og glemmer at melde sig på. Det prøver vi at markedsføre lidt, lave lidt om i målgruppen. Når alt kommer til alt, så gælder det om at få nogen på. Det er en gratis aktivitet for børn og unge. Bare det at komme ud og lave andet end bare at sidde foran skærmen”, fortsætter han.

“I starten var der fuld fart på, men her på det seneste er det faldet lidt. Derfor tager jeg også lidt initiativ for selv at gøre noget. Det er for børn. Vi prøver at sætte det ned til 12 år – og så sætter vi tiden lidt ned. Koncentrationsevne til fire timer er lidt svær, så vi sætter den ned til to timer”, forklarer Sune.

“Det er det her med at komme ud. Allerede efter et kvarter glemmer man telefonen, stress og jag. Det handler om at det er her og nu man skal have det sjovt. De her klatre arrangementer, der har børnene ikke lyst til at gå hjem. Det kan faktisk næsten ikke blive for vildt. Det kan godt være, at det var lidt svært, men efterhånden som de bryder grænser”, siger Sune Østergaard.

“Det er mega fedt at der bliver brugt penge på det her. Det er et mega fedt initiativ. Om man kunne have gjort det anderledes, måske ,men dvs agede meget kort tid. Det er fedt at se der kan arbejds hurtigt. Det var hurtigt ligepludselig at skulle planlægge noget. Der var et par lange nætter – og det var meget ukonkret det hele. Men nu har vi mange fede tilbud”, forklarer han.

Hvordan tager de der komme langvejs fra imod byen? Bruger de Fredericia når de ikke er på vandet?

“Jeg laver en del med at fortælle om naturparken. Jeg er partner i Naturpark Lillebælt, og folk står med kæmpe øjne når jeg fortæller om hele naturen. En halv time inde sidste gang hoppede hvalerne op. Så går alt undervisning i stå. Så vi har en vanvittigt fed natur. Der var sidste gang flere der bookede sig ind på Hotel Gammel Havn og tog kurset. Flere går også ud og spiser. Så folk de bruger byen. Det er også noget jeg tager med i mine overvejelser i fremtiden, hvor vi kan lave weekendture med overnatninger”.

Du kan læse mere om Sune og Get Outdoors arrangementer her. 

Læs meget mere om feriesjov her.

Leave a Reply