Fredericia AVISEN tager på Tøjhuset for at møde Sune Rasmussen til  en snak om bookningen af The Minds Of 99 og samarbejdet med EventC.

The Minds Of 99 er et dansk post-punk band, dannet i 2012. Første gang de brød igennem lydmuren var med udspillet, “Det Er Knud Som Er Død.”  Det var gennem den populære gennembrudskonkurrence karrierekanonen på P3, at vi hørte historien om Knuds død. De vandt den eftertragtede konkurrence, som har været et kæmpe springbræt for mange kunstnere og siden er deres popularitet kun vokset gennem deres mange suveræne liveshows og tre albums.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vGmvtKKF95A

The Minds Of 99 udgav deres seneste album Solkongen i februar 2018 og det er i den forbindelse, at de nu snart gæster Fæstningsbyen.

Jeg får en kop kaffe med Sune Rasmussen som er leder på Tøjhuset, mens vi snakker om denne superbooking, der kom i stand sammen med EventC.

“Da jeg starter, sender jeg røgsignaler ud i branchen om, at jeg nu er på Tøjhuset.  Vi fik henvendelsen fra The Minds Of 99 på samme tid som EventC, og Ulrich Nicolaisen (Eventcs direktør red.)  og jeg var med det samme enige om, at det laver vi sammen”, siger Sune.

Sune Rasmussen, Leder af Tøjhuset

Dialogen med bandets manager startede en aften i sidste uge og i dag blev det offentliggjort, at The Mind Of  99 får tourstart i fæstningsbyen. På Tøjhuset er der plads til 400 koncertgæster og når man ser de andre steder det yderst populære band ellers spiller, er der ingen tvivl om, at der hurtigt bliver udsolgt.

“Vi er Fredericias indendørs spillested, og EventC kan løfte nogle helt andre opgaver udendørs. Det er genialt, at vi kan lave sådan et samarbejde sammen”, siger Sune.

Sune så selv The Minds Of 99 til Tallships i Esbjerg og fortæller om et band i særklasse, der formår at få publikum med på en sindssyg måde. “Jeg har noteret mig, at flere allerede skriver på Facebook, at de også ønsker at The Minds Of 99 kommer til nabobyerne, men nu er det altså her på Tøjhuset at de spiller”, siger Sune.

Køb billet her

https://andresens-vvs.dk/
Annonce