Plejeudbuddet skal genudbydes efter juridiske eksperter har rådet Fredericia Kommune til dette. Tidligere har man ellers fastholdt, at den indgåede kontrakt var gyldig, på trods af en afgørelse om fejl i processen. Det er nu ændret – og Sundplejen må atter ud i at lave et nyt tilbud til Fredericia Kommune, hvis de vil fortsætte det arbejde de er begyndt på.

Direktør Robert Christiansen fra Sundplejen ApS ønskede ikke at kommentere på den aktuelle sag om genudbud af hjælp til borgere i eget hjem i Fredericia Kommune. Man henviste i stedet til selskabets nye rådgiver Steen Jensen.

“Det er en beslutning truffet alene af Fredericia Kommune, og den beslutning respekterer vi naturligvis”, skriver Steen Jensen, der ønskede at svare på mail til AVISEN. Samtidig understreger Steen Jensen, at Sundplejen “fortsætter dagligdagen som hidtil med fokus på borgerne i Fredericia Kommune”.

Steen Jensen har virket som juridisk rådgiver i EU-udbudsret i 11 år, hvorfor han har en erfaring på området. Sundplejen har været udsat for en større kritik i opstartsfasen, men det er helt normalt, forklarer Jensen på mail.

Sundplejen har i sinde at byde ind på opgaven igen, understreget rådgiveren: “Ja, det er helt sikkert at vi vil afgive et tilbud”, fortæller han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer