Sundhedschef Anne-Mette Dalgaard skal være ny fagchef i Tønder Kommune fra 1. februar 2016. Her får Anne-Mette Dalgaard ansvaret for et bredt område med sundheds- og arbejdsmarkedsområdet som hovedområderne. Men også integration, kompetencecenter og socialpsykiatri for borgere i den erhvervsaktive alder hører under fagchefen.

”Jeg har haft ni gode år i Fredericia Kommune, og jeg er stolt af de resultater, som sundhedsområdet har skabt på baggrund af byrådets politiske beslutninger inden for forebyggelse, genoptræning og rehabilitering. Fredericia bygger på stærke værdier og høj faglighed, og det her har jeg altid været stolt over at være en del af”, siger Anne-Mette Dalgaard.

Anne-Mette Dalgaard startede sin karriere i Fredericia Kommune den 1. januar 2007, samme dag som kommunalreformen trådte i kraft. Siden hen løste Anne-Mette Dalgaard opgaver som Rehabiliteringschef og igennem det sidste år som Sundhedschef for sundhedsområdet.

”Vi er rigtig kede af at skulle af med Anne-Mette. Tønder Kommune bygger på mange af de samme værdier, som Fredericia i forhold til den aktive borger, tidlige rehabiliterende indsatser, et insisterende puf tilbage til arbejdsmarkedet. Jeg ønsker hende alt det bedste i hendes nye job som fagchef i Tønder Kommune”, siger velfærdsdirektør Louise Thule.