Fredericia Vinhandel, Vinspecialisten, Vinoble og Vin med Kant afholdt i lørdags portvinsfestival på Urbania Street Food. Festivalen var succesfuld, og i fremtiden kan man formentlig se frem til flere vinfestivaler på Urbania.

For andet år i træk afholdt Fredericia Vinhandel, Vinspecialisten, Vinoble og Vin med Kant portvinsfestival, efter en succes i det første år. Tilbagemeldingerne fra dette års udgave har også været positive.

“Vi har kun fået positive tilmeldinger. Festivalen var godt besøgt, der var positiv stemning og folk var glade for udvalget. Folk var glade for, at man kunne sidde indenfor og tage et glas og så trække sig tilbage og sidde på bænkene,” siger Pernille Gjødsbøl-Ravnborg fra Fredericia Vinhandel.

Foto: Privat

Hvordan var festivalen i forhold til sidste år?

“Den var lidt mindre besøgt, men det var godt at være i teltet, hvor der var varmt. I år fik man to smagninger hvert sted. Hos os havde vi ti man kunne smage på, og så havde vi nogle mere specielle, som kostede penge at smage på,” forklarer Pernille.

Portvinsfestivalen tiltrak mange forskellige segmenter. Alt lige fra entusiaster til en mor, der havde sit barn med.

Foto: Privat

“Moren var på min alder, og så havde hun sønnen med og sagde, at ungdommen skulle lære at drikke portvin. Der var også en ældre herre, der købte en 40 års portvin og sagde, at det var de bedste penge, han nogensinde havde brugt,” siger Pernille.

Det er første gang, at der afholdes en vinfestival på Urbania, men det er formentlig ikke sidste gang.

Foto: Privat

“Når man tager årstiden i betragtning, så er det godt. De fremtidige smagninger kommer formentlig til at være der. På den måde kommer man ikke til at favorisere den ene butik frem for den anden, og det gode er, at man kan trække sig tilbage og sidde ved bænkene og tale sammen i de grupper, som man kommer i. Endnu et plus er, at man kan gå ind på Street Food og købe mad, som man kan nyde samtidig med festivalen,” slutter Pernille.

Næste arrangement, som Fredericia Vinhandel afholder, er Crazy Days i ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter. Crazy Days kan man læse mere om ved at klikke her.

http://bit.ly/lolalecture