Arbejdstilsynet og Dansk Byggeri inviterer de sydjyske håndværksmestre og entreprenører til gå-hjem-møde om den nye arbejdsmiljølov mandag den 2. maj hos den lokale virksomhed GSV på Albuen 40 i Kolding.

Fremover vil Arbejdstilsynet nemlig gentagne gange kontrollere virksomheder, der ikke har styr på sikkerheden, ligesom størrelsen på bøderne også stiger.

– Jeg glæder mig over, at Arbejdstilsynet vil gå i dialog med os, da vi har et rigtig godt arbejdsmiljø i branchen, netop fordi vi har været gode til at tage dialogen med myndighederne. Det sker dog stadig, at virksomheder får bøder, fordi mester og svende ikke har forstået lovgivningen, siger formand for Dansk Byggeri Sydjylland, Michael Mathiesen, og uddyber:

– Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at så mange som muligt vil deltage i arrangementet, så vi kan undgå ærgerlige situationer i fremtiden.

Samtidig vil der også være en udstilling, hvor alle kan prøve maskiner og teknik af, som kan være nyttige i det daglige arbejde.

– Det vil være en god anledning til at få set, om der er kommet nye metoder eller teknik til, som kan hjælpe til med at arbejdet bliver udført både sikkert og effektivt, siger Michael Mathiesen.

Læs mere om og tilmeld dig mødet her.