Julen nærmer sig og der er også travlt ved frisøren Stylebar, der er flyttet til Bülowsvej 1A – eller som mange kender stedet – svinget mellem 6. Julivej og Bülowsvej. Ditte Falk flyttede i øvrigt i september fra Danmarksgade og ud af byen, men det har ikke givet mindre travlhed, tværtimod. Stamkunderne er fuldt med og nye er kommet til.

“Det er faktisk dejligt at ligge herude. Byen var da også fantastisk, men det her område kan noget andet, og jeg er virkelig målløs over, hvor mange som kommer forbi herude.”

Sådan en julemåned, hvad går dine kunder så efter?

“Mange vil gerne have ordnet håret inden jul og nytår. Mange vil gerne styles og være lækre. Man skal være pæn til højttiderne. Så den kundetype har jeg mange af. Jeg går på en kort juleferie den 23 kl.15.00, men åbner igen den 27. december, så kunderne også kan blive nytårsklar”, siger Ditte og fortsætter:

“Mange går hellere en gang mere for at være helt klar – så de har booket en ekstra lille tid op til nytår. Det er da dejligt for mig.”

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Og julen?

“Vi holder selv juleaften derhjemme – og så en familiejulefrokost. Men lige nu nyder vi, at hele byen er jul. Der er meget liv i Fredericia, og det er dejligt, og alle folk er så søde. Julelys og god stemning, det betyder alt”.