Opdatering klokken 20:09: Strømmen er tilbage i Fredericia, oplyser TREFOR på Twitter.

Så er den gal igen i kvarteret omkring Baldersparken i Fredericia. Flere borgere har til skrevet AVISEN, frustreret over det aktuelle strømproblem, der juleaften betød, at de måtte finde alternative måder at tilberede julemaden nu. Nu er den gal igen. Foreløbig melder TREFOR, at strømafbrydelsen forventes at vare til 19.30.

TREFOR oplyser til AVISEN, at man er ved at undersøge årsagen og hurtigst muligt vil vende retur.


Opdateres.

Læs også:

2 KOMMENTARER

  1. Det kunne jo godt ligne at da man satte Baldersparken i søen ikke lige havde en særlig god koordinering af hvorledes opkoplingen til elnettet af de forskellige enheder skulle være og man endte derfor op med alt for megen belastning på en fase, hvem der har ansvar hvis nogen overhovedet vides ikke. Og ellers, ja så vil den greenflation og massepsykose vi har gang i med at vi er nok så grønne eller i hvertfald troen på vi bliver det indenfor forbavsende kort tid, blive årsag til flere ting..generel overbelastning af elnettet med flere udfald til følge, stigning i energipriser fordi man i sin entusiame for alt det grønne, lige har glemt at vi skal lige huske at have energi også i de 10-20 år det kommer til at vare indtil vi er grønne. Det har indtil videre de sidste 5-10 år betydet færre investeringer i olie/gas sektoren og da forbruget ikke lige falder, men derimod stiger, så er vi endt med dyrere energi. I Fredericia, fordi vi , i hvertfald på fjernvarmenettet, får en stor del af varmen fra spildvarme, så er vi ikke så hårdt ramt, men de steder hvor man kører på f.eks. naturgas, der kan det godt blive rigtigt dyrt, samme med el, der er prisen også steget ganske pænt for de fleste. Og skal de fleste af os køre elbiler (og lidt hydrogen)og det skal vi vel, ja så står vi med et elnet der helt utilstrækkeligt, ikke kun i Danmark, men i hele Europa, så hvad er planen ? Personligt har jeg hedget den ved at investere i Olie/gas aktier og det har været en fin investering og jeg regner med der er mere at hente der i 2022, ligesom der også bliver i kobber med alle ekstra kabler der skal installeres, men som forbruger ser jeg højere priser på energi både pga af greenflation men også fordi, der jo kun er forbrugeren til at betale for den udbygning af elnettet der uundgåeligt skal finde sted. Det der kendetegner samfund der vinder er en høj fokus på uddannelse og infrastruktur, lige nu er vi godt med, men det første kan blive bedre og det andet er under pres nu og bør løftes til et projekt der har højeste nationale prioritet.

  2. Der er alt for mange data i dine beregninger, til at den gennemsnitlige forbruger kan beregne udfaldet.

    Krybdyr hjernen skal kun bruge få informationer for at træffe en beslutning som giver en glad følelse i maven og tegnebogen.

    Storhjernen skal bruge flere data for at kunne konkludere det bedste udfald på længere sigt.

    Homo sapiens’ gennemsnitlige iq er altså kun 100.

    Og når de unge regnearksspecialister som bliver sprøjtet ud fra universiteterne, ikke kan værdisætte alle ubekendte i ligningerne, får vi dét hér… Der kommer mere, bare vent.

Skriv en kommentar