Jonas Raundahl var en af de helt store spillere for FHK’s U17-ligahold, der tirsdag aften vandt 29-33 mod Vejle Idrætsefterskole. Efter opgøret talte Fredericia AVISEN med holdets træner Lars Frederiksen og stregspilleren Raundahl.

Han var her, der og alle vegne. Jonas Raundahl var især i første halvleg en markant skikkelse for FHK, hvor han var han fik raget en del bolde til sig på stregen og defensivt fyldte han godt.

“Det var dejligt at komme i gang, og der var god stemning i hallen,” sagde Jonas Raundahl til Fredericia AVISEN.

Kampen var meget urytmisk. FHK var i det meste af tiden i teten, men når de trak fra, så kom VIES tilbage igen for at FHK slog et hul efterfølgende igen. Det var der et par årsager til, mener stregspilleren.

“Vi havde kun ti spillere med, så vi løb ikke kontra og så blev vores spil et andet end normalt. I første halvleg lavede vi mange fejl og blev straffet på kontra,” forklarede Raundahl og kom ind på hvordan det var at få mange afslutninger fra stregen:

“Da jeg var af sted med landsholdet fik jeg ikke så mange, så det var fantastisk at komme hjem til,” sagde Jonas Raundahl.

Raundahl jubler efter en scoring. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Søndag venter Aalborg for FHK-mandskabet, og der venter en anden type kampæ

“Jeg tror, at det bliver en lige kamp og jeg ser dem som et top-4 hold i ligaen. De har dygtige spillere og kommer med en stor fysik,” forklarede Raundahl.

Stregspilleren har ikke set meget til resten af sine holdkammerater i det seneste stykke tid. Det skyldtes, at han sammen med holdkammeraten Jonas Kruse var med U-landsholdet til en turnering.

“Det var virkelig en god oplevelse at være af sted. Vi vandt to ud af tre kampe og vi fordelte spilletiden godt i truppen så alle fik minutter,” sluttede Jonas Raundahl.

Skal forbedre sig inden søndag

En sejr er en sejr. Det slog FHK-træner Lars Frederiksen fast efter opgøret, men spillemæssigt var han ikke helt tilfreds.

“Vi spillede ikke en god kamp og lavede for mange fejl angrebsmæssigt, selvom vi lavede 33 mål og så synes jeg, at vi lukkede for mange mål ind også,” sagde Frederiksen til Fredericia AVISEN og kom ind på, at kampen var speciel på flere parametre:

“Det var flere ting, ja. Det var vores første kamp i lang tid, mange af drengene har gået på VIES og så er Jesper Houmark træner for dem,” forklarede Frederiksen.

Selvom FHK skal i aktion igen søndag, så forventer Lars Frederiksen, at der kan rettes op på en del.

“Det kan vi sagtens gøre, selvom der ikke er lang tid til. VIES spiller rodet og med lidt offensivt forsvar. Det er noget andet end at møde et traditionelt forsvar. Det vigtigste var at komme gang, da vi kun har haft et træningspas alle sammen i januar,” sluttede Lars Frederiksen.

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=155&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&

Leave a Reply