Smitteudviklingen betyder, at sommerkoncerterne på Cirkelbroen i Fredericia udskydes.

Sol, sommer og musik – tre ting, der klinger godt sammen, og Fredericias befolkning har virkelig bakket op om de seneste to koncerter på Cirkelbroen, men nu udskyder man koncerterne til, man igen kan afholde denne type arrangementer.

I lørdags var Thomas Buttenschøn på Cirkelbroens scene til stor glæde for strandgæsterne (Foto: Fredericia AVISEN)

“Vi har naturligvis afholdt alle arrangementer i tæt samarbejde og dialog med myndighederne. Den seneste ekstraordinære udvikling i smittespredningen i samfundet gør desværre, at vi udskyder de kommende koncerter,” udtaler Brian Løkkegaard fra Urbania Beach Bar og slutter:

Bjørg Gamst og Lars Mølsted (Foto: Fredericia AVISEN)

“Vi håber naturligvis, at vi hurtigst muligt kan tilbyde god musik på Cirkelbroen igen, men i denne situation er det vigtigere at begrænse smittespredningen i en fart. Vi vil gerne rose strandgæsterne for at have udvist stor respekt for COVID-19, og ikke mindst siddet sammen som familier, og ellers holdt god afstand. Vi er meget kede af, at vi ikke kan tilbyde fredericianerne koncerterne de kommende uger, og vi ved, at vi skuffer mange, der havde lagt planer, men omvendt må vi tage den seneste udvikling meget seriøst. Vi lover dog at komme stærkt tilbage med et unikt og inspirerende program for Fredericias borgere.”

På lørdag skulle Alberte Winding underholde, imens Alexander Brown stod for koncerten den 22. august og endelig Johnny Hansen den 30. august. Alle koncerter er nu udsat.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer