Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Onsdag mellem klokken 18:00 og frem til torsdag klokken 05:30 har der været indbrud hos Davidsen Tømmerhandel på Røde Banke. Man har skåret en port op og fra et aflåst skur er der stjålet 37 glasflasker, samt 18 tomme gasflasker.

Torsdag eftermiddag ved 15-tiden var der en demonstration på Rådhuspladsen, der blev afholdt af Stram Kurs, som formentlig demonstrede grundet Rasmus Paludan skal tre måneder i fængsel. Kilder fortæller til Fredericia AVISEN, at det gik voldsomt for sig og at der ikke bare var tale om en fredelig demonstration. Politiet kunne ifølge flere uafhænige kilder ikke holde styr på demonstrationen. Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard kan ikke bekræfte det, men oplyser, at en 28-årig fredericianer har fået en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han slog mobilen ud af hånden på en 32-årig mand, der ikke er fra lokalområdet.

I nat klokken 02:12 blev en 22-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, sigtet for overtrædelse af bekendtgørelsen. Det skete, da han sparkede til borde og stole ved Café Vivaldi.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer