Efter fredagens store åbning er Rock under Broen nu klar til lørdagens traditionelle folkefest. Eftersom at det siden begyndelsen har været en endags-festival, var der med fredagens ekstra koncertdag tale om et eksperiment. Skal man bedømme på antallet af unge og den energi, der var fra scenen og på pladsen, var det en succes.

Det forventes at der kommer endnu flere mennesker til festival i dag, hvor man bør køre hjemmefra i god tid. Ligeledes kan der være ventetid på at komme ind på pladsen. Vejene omkring Rock under broen er spærret for kørsel, så man skal tage hensyn til forholdene. Ved frakørslen mod Middelfart var der fredag kødannelse, og der påkræves ekstra forsigtighed, meddeler Vejdirektoratet.

Foto: AVISEN

Fredagens første dag endte med at blive en stor succes for arrangørerne. Der kom stort set ikke regn, og der forventes også tørvejr lørdag. Dagens program starter klokken 12, men dørerne åbnes klokken 11. Rock under Broen opfordrer til at man viser hensyn til hinanden.

På begge fløje langs koncertpladsen er der opstillet hegn, og der er boder med drikkevarer og forsyninger, samt toiletter, på disse fløje.

Programmet:

12.00 Queen Machine

13.30 Boney M

15.00 Gnags

16.30 Magtens Korridorer

18.00 Status Quo

19.35 Jung

21.10 Malurt

22.45 Rasmus Seebach