Tilbage i efteråret var der stor involvering af forældre, da Kolding Kommunes Børne- og Uddannelsesudvalg skulle vedtage fremtidens politiske ambitioner på børne- og uddannelsesområdet.

Nu er turen kommet til udformningen af det børne- og ungesyn, som er en central del af arbejdet med 0-25-årige i de næste mange år. Og med efterårets gode erfaringer har man igen her valgt at invitere forældre med ind til drøftelserne.

”Vi skal have et fælles børne- og ungesyn på tværs af hele kommunen. Alle vores dygtige pædagoger og lærere skal have en fælles forståelse for hvordan vi møder børnene. På den måde er vi også med til at sikre, at det er en glidende overgang, når man går fra eksempelvis børnehave til folkeskole eller fra folkeskole til ungdomsuddannelse,” siger Kristina Jørgensen, fmd. for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Derfor mødes politikere og ledere fra Kolding Kommunes dagtilbud og skoler og mere end 80 forældre i aften i et stort møde -– der afvikles virtuelt på grund af den nuværende covid-19-situation.

”Vi har inviteret forældrene med til udarbejdelsen, da de er en helt essentiel samarbejdspartner. Vi får fantastiske input ved deres medvirken, og det er med til at definere den retning, som vi skal arbejde ud fra i kommunen,” siger Kristina Jørgensen. 

Foruden mødet foregår der et større arbejde, hvor både ledere, forældre og unge også involveres for de bedst mulige resultater – bl.a. ved deltagelse på møder i Ungdomsrådet og Fælleselevråd.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer