Forside Fredericia Stort Hip Hop navn kommer til at vælte fæstningsbyen

Stort Hip Hop navn kommer til at vælte fæstningsbyen

DEL
Sune Rasmussen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fredericia AVISEN gør klar til at finde Adidas Superstars frem og snørre sine fatlaces, når supergruppen Looptroop Rockers besøger Tøjhuset den 9. august.

“Det er en hel fantastisk størrelse både for mig selv og for hele Danmarks publikum, jeg ved at Looptroop har nogle fans rundt omkring i landet og at det ikke kun er mig, der er fan. Jeg er glad for, at vi kan trække dem til midten af Danmark”, sådan indleder Sune Rasmussen leder på Tøjhuset.

Det har længe været et ønske for Sune Rasmussen at booke Looptroop, og de har også været tæt på at skulle spille på Ungdommenshus gennem tiden. Men nu er det sikkert, at LoopTroop Rockers kommer til fæstningsbyen med support fra Thomas T kendt fra Bumsestilen. Thomas T er pladeaktuel med albummet “FUCK jer! Jeg rapper bedre!”, han er kendt for en ærlig og præcis levering. Man vil også blive forkælet af den legendariske århusianske Dj FMD som vil fylde lokalet med Hip Hop fra sine 2×1210.

“Jeg har altid kendt bandet Looptroop og så kan jeg huske, at jeg har set Promoe i Portugal og det var mindeværdigt. Jeg synes, det er fantastisk, når musikere kan finde ud af deres håndværk, og man kan mærke, at de virkeligt brænder for det. Samtidig har de et budskab som de gerne vil ud med og de forholder sig til det, som vi alle sammen går og gør”, siger Sune.

“Det er en fjer i hatten på det hele, der er hele tiden nogle navne, som vi er på udkig efter, som har noget at byde på. Udover at vi sætter pris på at præsentere dem, så er Looptroop et navn, som jeg personligt godt kan lide. Men noget af det vigtigste er at kunne præsentere et stort og alsidigt program, det synes jeg, at vi kommer godt i mål med, med efterårets program”, siger Sune.

Det bliver helt sikkert en super aften i Tøjhuset, hvor man vil opleve andre end lokaleansigter, når folk valfarter til Fredericia.

Køb din bilet her

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL