Fredericia AVISEN lagde på en køretur mærke til, at et nyt navn pryder et skilt ved en tom byggegrund i Dronningens Kvarter. CBRE er navnet, og på deres hjemmeside står bygningerne allerede som værende en del af deres ledige lagerlokaler.

Selve bygningen der er planlagt er 80.000 kvadratmeter, hvilket svarer til lige knap tyve fodboldbaner. Der er altså tale om et kæmpe stort lager. Planen er dog ikke, at lageret skal lejes ud i sin helhed, men i stedet skal det lejes ud i mindre dele.

“Velkommen til MG LOGISTICS CAMPUS FREDERICIA. Multianvendelige erhvervslejemål som kan opføres og kombineres fra ca. 4.300 m² til 81.000 m². Loftshøjde på min. 12,2 meter – Ramper og porte etableres efter lejers behov”, således lyder beskrivelsen af lejemålene på CBRE’s hjemmeside.

“Det er et belgisk ejendomsfirma der hedder NG Real Estate, som vi tidligere har udbudt noget for i Greve. De bygger lager og logistik bygninger sådan spekulativt kan man sige. De er ret store i Belgien”, fortæller Ansvarlig for Transport og Logistik i Jylland, Anders Højer Rom til Fredericia AVISEN.

“På grundarealet kan der bygges fra 5.000 op til 80.000 kvadratmeter. Lige nu er man ude og afsøge markedet for lejere. Vi er i dialog med nogle lejere på arealer til 10.000 kvadratmeter, eller måske endda større”, fortsætter han.

“Det kunne sagtens gå hen og ske, at der bliver bygget noget allerede i efteråret. Men det er meget usikkert, for det er jo alt efter om man lander en lejekontrakt og sådan”, slutter Anders Højer Rom.

https://www.ibc.dk/eud-business/