Forside Fredericia Stort badmintonstævne kommer til FIC: Midlertidige badmintonbaner sættes op i thansen arena

Stort badmintonstævne kommer til FIC: Midlertidige badmintonbaner sættes op i thansen arena

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

En fjer bliver til mange. Det sker i weekenden, hvor der afholdes et stort DGI badmintonstævne i hele Fredericia Idrætscenter. Det betyder, at der er sat midlertidige badmintonbaner op i thansen arena.

Alle seks haller i Fredericia Idrætscenter tages i brug til denne sæsons U13 landsmesterskab. Det betyder, at der skal midlertidige badmintonbaner op i thansen arena.

Efter renoveringen af arenaen er der kun håndboldstreger i arenaen, da man så er fremtidssikret mod regler om, at der kun må spilles ligahåndbold i haller, hvor der kun er håndboldstreger.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Derfor har Fredericia Idrætscenter lavet en løsning, hvor stregerne i forbindelse med stævnet er lavet med gul tape, som sættes op med håndkraft og skal danne rammerne om seks baner i thansen arena.

“Vi er tossede med fjerbolde og lyden af en masse ketsjerslag i Fredericia Idrætscenter, og i år glæder vi os til at se U13-spillerne folde sig ud i vores seks haller. Vi kan love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give jer en herligweekend her i Fredericia,” skriver Fredericia Badminton Club om weekendens stævne, hvor der forventes op mod 500 gæster i Fredericia Idrætscenter inkl. ledere og forældre.

I alt tages der 36 badmintonbaner i brug i forbindelse med stævnet.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL