Mandag florerede der en historie om, at Mikkel Hansen overvejede ikke at ville deltage til den forestående VM-slutrunde, men konteksten stammer fra et interview tilbage i december.

Ekstra Bladet skriver, at det pågældende interview med Mikkel Hansen, som AVISEN blandt andet citerede igår, er foretaget i december. I interviewet sagde Hansen blandt andet:

»Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke havde overvejet at melde afbud og ikke stadigvæk overvejer det – eller i hvert fald afventer information om, hvordan det skal afholdes, og hvordan arrangørerne i virkeligheden har tænkt sig at gøre det forsvarligt.«

Det danske herrelandshold er samlet i Brøndby, hvor de træner i disse dage frem mod VM i Egypten, og efter gårsdagens træning hev landstræner Nikolaj Jacobsen fat i Mikkel Hansen og talte med ham om den pågældende kommentar, da det ville være en noget mærkelig situation at stå i midt under forberedelserne til VM.

»Jeg vil sige, det er en storm i et glas vand. Der er ikke mere i den historie, end at Mikkel har overvejet det, og jeg tror da, at alle spillere har gjort sig den overvejelse. Vi er jo alle sammen utrygge ved, at der skal tilskuere ind i hallerne,« siger Nikolaj Jacobsen til Ekstra Bladet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer