Det nye kontor kommer til at ligge under samme tag som Kanalbyen og Business Fredericia, direkte ud til byggepladsen for Sønder Voldgade Kvarteret hvor A. Enggaard A/S lige nu opfører bolig og erhverv. Udvidelsen markerer et styrket fokus på markedsandele i Syddanmark og på Fyn.

A. Enggaard A/S med hovedkontor i Aalborg og afdelingskontor i Aarhus fortsætter nu udviklingen med nyt afdelingskontor i Fredericia.

”Vi har, som et naturligt valg, placeret det nye afdelingskontor i Kanalbyen i Fredericia, hvor vi er i fuld gang med udviklingen af Sønder Voldgade Kvarteret. Vi kender allerede Fredericia som en by med både historie, udvikling, fremtidspotentiale og en god samarbejdskultur som vi glæder os til at tage del i på daglig basis”, udtaler afdelingschef i A. Enggaard A/S Palle Priska.

Den nye Enggaard-afdeling bliver placeret på Sønder Voldgade 10, direkte ud mod byggepladsen for Sønder Voldgade Kvarteret, hvor firmaet lige nu opfører boligbyggeriet Langebro og kontorhuset Port House. Men afdelingens fokus vil være på hele Syddanmark og Fyn.

”Fredericia er det helt rigtige sted at arbejde ud fra i forhold at rette fokus mod et nyt markedsområde, dækkende Syddanmark og Fyn. Vi ser frem til fortsat at servicere nuværende, som nye kunder her fra”, siger Palle Priska.

Det nye kontor kommer til at ligge under samme tag som Business Fredericia og Kanalbyen i Fredericia P/S.

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia glæder sig til samarbejdet og byder A. Enggaard A/S varmt velkommen:

”Jeg er både glad og stolt over, at en prominent virksomhed som A. Enggaard vælger at slå sig ned i Fredericia. Det understøtter den imponerende vækst og udvikling, som Fredericia Kommune er inde i”, siger Kristian Bendix Drejer.

Også Tim E. Andersen, som er projektdirektør i Kanalbyen, er glad for muligheden for et endnu tættere samarbejde med A. Enggaard A/S:

”Vi har allerede et rigtigt godt samarbejde med Enggaard omkring Sønder Voldgade Kvarteret – så vi glæder os meget til, at vi skal arbejde endnu tættere sammen, endda under samme tag”, siger Tim E. Andersen.

Om A. Engaard A/S

“A. Enggaard A/S er et entreprenørfirma, der fokuserer entydigt på ansvarlighed. Som familievirksomhed gennem tre generationer, stikker vores ansvarlighed dybt. Den bygger på nogle af de stærke menneskelige værdier, nordjyder er kendt for. Det betyder blandt andet i praksis, at vi gør det, vi siger og at vi siger det, vi gør.

Foto: A. Enggaard

Vi har arbejdet os op til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland”, hedder det på virksomhedens hjemmeside.

Historie

Ingeniør Asger Enggaard (senior) startede i 1943 entreprenørfirma i Aalborg. Han udviklede virksomheden til at blive en af Aalborgs største entreprenørvirksomheder med egenproduktion indenfor jord-, kloak-, beton- og murerarbejde. Vi har siden arbejdet os op til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.
A. Enggaard er et entreprenørfirma, der fokuserer entydigt på ansvarlighed. Som familievirksomhed gennem tre generationer, stikker vores ansvarlighed dybt.
Den bygger på nogle af de stærke menneskelige værdier, nordjyderne er kendt for. Det betyder blandt andet i praksis, at vi gør det, vi siger og at vi siger det, vi gør.
Kort sagt har A. Enggaard altid stået for ansvarligt byggeri.
Nytænkning, kreativitet og fremdrift har altid kendetegnet vores virksomhed. I generationer har vi været erhvervslivets foretrukne partner ved totalentrepriser.
Vi har den økonomiske styrke til at udvikle de projekter vi tror på. Med baggrund i solide håndværksmæssige traditioner deltager vi i alle former for byggeri.
Gennem de travle 60’ere blev hovedentreprise firmaets mest anvendte samarbejdsmodel.I 70’erne overtog totalentreprisen denne rolle. I denne periode overtog entreprenør Jørgen Enggaard samtidig ledelsen af selskabet. Virksomhedens aktiviteter er stadig forankret omkring totalentreprisen ofte gennem udvikling af egne projekter.
Det seneste årti har været præget af et glidende generationsskifte, hvor direktør Asger Enggaard overtog ledelsen af selskabet i 2005. A. Enggaard A/S har således gennem alle årene været et familieejet selskab.
A. Enggaard A/S har domicil i Svenstrup syd for Aalborg og en afdeling i Aarhus. Med tilknyttede selskaber beskæftiger vi omkring 400 medarbejdere. Fra Svenstrup drives også en række tæt tilknyttede ejendomsselskaber.Og nu i 2017 en afdeling i Fredericia.