Forside Danmark Storebæltskaffen genopstår, dog i forbedret kvalitet.

Storebæltskaffen genopstår, dog i forbedret kvalitet.

DEL

Da Rødbillet er blevet solgt til tyske Flixbus, er vi er en del tidligere vognmænd, chauffører, samt medarbejdere fra Rødbillet, der har valgt at starte et nyt fjernbuskoncept i Danmark, via Storebæltsforbindelsen.

Vi starter den 15. august 2017 med mere end 100 afgange om ugen fra 29 byer. Vi kommer til at køre fra alle større byer i Jylland, Fyn og Sjælland. Alle busser kører via København.

I takt med antal solgte billetter, vil der i de kommende måneder komme op mod 120 ugentlig afgange, det er vores vision at i 2018 vil der være over 200 ugentlige afgange fra mere end 45 byer i Danmark – Ligeledes vil der i 2018 blive åbnet ruter til udlandet.

Priserne er som udgangspunkt altid halv pris af DSB.
Vi er ikke nødvendigvis det billigste tilbud, men vi vil altid bestræbe os på at være bedst, både med hensyn til de nyeste miljørigtige busser, fleksibilitet, afgangstider samt forbindelser til tog og andre busser i yderområderne.

Der vil på alle afgange være frisklavet sortkaffe som naturligvis er gratis, ligesom der også vil være gratis Internet om bord samt mulighed for at købe kildevand til rimelige priser. Du kan også bestille plads, hvis man du ønsker at sidde forrest i bussen eller tæt på dem du rejser med.

DEL