Det kan godt være, at der var regn over fæstningsbyen, men inde i Karma By Juul var der store smil. Hele Juul-teamet stod torsdag klokken 10:00 klar til at tage imod kunderne, der stod i kø, da døren blev åbnet op til den nye butik.

Så var dagen kommet som hele Juul-teamet havde set frem til i et halvt års tid var kommet. D. 30. september ved middagstid fik de nøglen Danmarksgade 13, og de sidste forberedelser blev gjort onsdag aften så det var klar til åbningen torsdag klokken 10:00.

Onsdag blev de nye skilte sat på butikken. (Foto: AVISEN)

»Der er sket lidt siden du var her forleden dag,« siger Jan Juul med et smil. Bestyreren af Karma By Juul, Gitte Damborg, havde fra åbningen travlt med at tage mod kunderne, men i en kort stille stund blev der tid til et fællesbillede med Juul-teamet og hende, og en snak om, hvordan det var at stå i butikken og nu have åbent.

»Det er virkelig en forløsning, at dagen nu er kommet. Det er det vi har ventet på, og vi er så glade for resultatet. Det er blevet som vi ønskede det. Der er god plads, og man kan se alle varerne uden, at det hele er proppet ind,« siger Gitte.

Gitte igang med at vejlede en kunde. (Foto: AVISEN)

De personer, der kom i butikken fra åbningen, har ikke været venner af huset eller familie, men det kommer, forsikrer Gitte.

»Jeg ved, at nogle af mine veninder har taget fri ved middagstid for at komme herind. Men det er dejligt, at der er kommet kunder allerede nu, der vil ind at se hvad vi har at byde på,« siger hun.

Man er velkommen til at skrive en hilsen på Karma By Juuls tavle. (Foto: AVISEN)

Hvad er folk kommet herind for at købe indtil videre?

»Det er meget forskelligt, da vi har mange ting og vi har et bredt sortiment af mærker, som folk kender,« slutter Gitte inden hun igen skal ekspedere en kunde.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer