I dag stod Vagtchef Halfdan Kramer for den forsinkede politipressebriefing, og han kunne her til formiddag fortælle at spirituskørsler har været et stort problem i politikredsen det seneste døgn.

Kl. 22.48 måtte Sydøstjyllands Politi rykke ud til den første spirituskørsel i Børkop, Vejle, da 39-årig fynbo blev sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøvetagning på sygehuset.

Herefter skal vi en tur til Vejle Øst, hvor endnu en mand er blevet taget med spiritus i blodet, imens han kørte. Men ikke nok med det, så var den 27-årig mand mistænkt for at være påvirket af narko, og endelig viste det sig, at han heller ikke have førerret. Han måtte også en tur til sygehuset for at få taget en blodprøve.

Vi slutter dagens døgnrapport i Vejle kl.02.28, hvor en 22-årig mand blev sigtet for spirituskørsel. Han måtte også en tur forbi sygeshuset for at få taget en blodprøve.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer