Når EventC i september afholder tre koncerter med store navne som Sko/Torp, Magtens Korridorer og Tim Christensen er det med et lokalt band som opvarmning hver gang. Det er et meget bevidst og vigtigt valg, fortæller direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen til Fredericia AVISEN.

Det var en glad direktør for EventC der tog telefonen, da Fredericia AVISEN ringede. Han har fået tre store koncerter på plads i september, tre koncerter der skal skabe gode oplevelser for fredericianerne.

“Nu har Tøjhuset haft en række store koncerter her i sommerferien, så det var vigtigt for os at komme lidt udenfor det. Vi er glade for, at der er gang i byen, så vi ville gerne komme med et godt setup i september, når vi er ude af hele sommerferie-ræset og de øvrige store koncerter. Derfor passer september rigtig fint – og forhåbentlig kan vi få noget sensommer, så vejret også er med os”, fortæller Ulrich Nicolaisen.

“Det er lykkedes for os, at lave et setup der stråler af lokalpatriotisme. Vi har Bjørg og Lars, der laver en musical-rockkoncert lige før Sko/Torp. Så har vi Jævnstrøm der er på scenen før Magtens Korridorer – og så er det Filip Møller fra Middelfart der indtager scenen før Tim Christensen. De er alle et rigtig godt match til den koncert der ellers er på programmet de pågældende dage, så jeg er meget glad for at det er lykkedes os at få lokale på scenen også”, siger Ulrich.


“Vi vil rigtig gerne bakke op om alt der hedder lokalt. Det er blandt andet også derfor vi bruger en lokal leverandør af lys- og lydudstyr. Det er en svær tid vi har været i og stadig er i. Det er en tid vi skal igennem sammen. Og er der nogen der er blevet ramt af det her, så er det de lokale kunstnere, for de er lidt mindre navne og dermed mere sårbare. Derfor ser jeg det som vores fornemmeste opgave som en af de store arrangører her i området, at vi tænker lokalt. At vi støtter de lokale kunstnere”, slår Ulrich Nicolaisen, direktør i EventC fast.

Programmet er meget alsidigt og giver lidt for enhver smag. Det er ikke tilfældigt, forklarer Ulrich. “Det er meget vigtigt at vi sikrer en diversitet i tingene. Det ville næsten være kannibalisme at lave tre lignende koncerter, for det er svært at få folk ud tre dage i træk. Men vi gør det også for at skabe et tilbud til alle i byen, der skal være noget for de fleste. Vi oplever en stor interesse for vores koncerter – og det er da næsten også at betragte som intimkoncerter, for vi har kun 120 bænke til salg”, forklarer han.

Netop det her med bænke og de siddende koncerter har EventC og Ulrich prøvet i juni, hvor der også var musik og liv på Bülow Kaserne. Så han glæder sig meget til, at han igen kan byde indenfor til et par gode timer i selskab med virkelig dygtige musikere.

“Folk tager rigtig godt imod det og er interesserede i at vi sammen får en god aften. Folk er gode til at respektere reglerne, men også hinanden. Det er klart at værdsætte. Det ville jo være rigtig træls hvis vi skulle være politmænd overfor vores gæster. Men vi så sidste gang, at folk sagtens kan finde ud af det og få en god aften”, fortæller Ulrich.

Leave a Reply