En gård brænder i Skærbæk. Politiet fortæller, at et oliefyr er i brand også, hvorfor man har indført en sikkerhedafstand på 1000 meter. Sådan lød meldingen lidt over 22.00 denne aften, da AVISEN nåede frem til Skærbæk.

23.41: Branden er ved at være under kontrol. Mange redningskøretøjer arbejder på stedet.

23:30: TrekantBrand har sat en drone i luften. Den flyver rundt på stedet for at skabe overblik over branden, oplyser vores reporter.

23:10: endnu en mindre eksplosion er sket, men TrekantBrand er rolige og slukker videre i Skærbæk, der er et sandt lysinferno i flammer over nattehimlen.

23:07: Politiet er kommet med endnu en opdatering, men vores reporter oplyser, at flere brandbiler ankommer til stedet.

Opdatering klokken 22:57: Politiet banker på hos alle huse i nærheden og beder folk om at lukke vinduer og døre, og alle sig indendøre. Men lokationen kan vi oplyse, at der lige har været endnu en mindre eksplosion, samt at der lugter af lejrbål en kilometer væk. Det er et trist syn i Skærbæk, og det gården står ikke til at redde.

Politiet skriver følgende på Twitter:

00.20 AVISEN er kørt fra stedet, men TrekantBrand arbejder stadig på at slukke branden. Der er dog ikke flammer op gennem taget længere. En stor røgsky dækker store dele af Skærbæk, og politiet har sat patruljevogne ind ved indfaldsvejene, så ingen uvedkommende kommer ind.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer