Modetøjsvirksomheden PWT, der står bag kæder som Tøjeksperten og Wagner, er for alvor kommet under pres. Selskabet er derfor gået i rekonstruktion, det der tidligere hed betalingsstandsning. Det skriver Børsen fredag aften. Det får dog ikke konsekvenser lokalt, hvor Ole Mortensen ejer MIAMI og Tøjeksperten.

“Det er rigtigt, hvad Børsen skriver, at selskabet bag, blandt andet Tøjeksperten, er på vej mod en rekonstruktion. Det har imidlertid ikke noget at sige i forhold til vores forretning i Fredericia, da jeg selv er indehaver af MIAMI og franchisetager i Tøjeksperten. Vi har kæmpet lokalt gennem Coronakrisen, og jeg vil gerne sige tak til de mange kunder, som har kigget forbi, skrevet og sendt os tanker i denne tid. I morgen åbner vi altså igen vores butik, da vi som jeg sagde ikke er berørt af rekonstruktionen,” siger Ole Mortensen og fortsætter:

“Vi kan så småt begynde at se et lys for enden af tunnelen. Der er flere mennesker i gaden, flere er begyndt at købe lidt, så vi er meget positive. Vi tror derfor, at vi med næste uges sommerkollektion er klar til at tage den gode sommer i møde.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer