Forberedelserne til turneringen Autohuset Vestergaard, Volvo Masters er i fuld gang. Det er væltet ind med tilmeldinger til turneringen, der har flere tilmeldte end der er plads til spisende gæster i restauranten hos Golfklubben.

Fredericia AVISEN var forbi Fredericia Golfklub, da forbedredelserne til turneringen var i gang. I den forbindelse talte Fredericia AVISEN med Martin Libak, der har været daglig leder i Golfklubben siden 2012 og Henrik Ærbo, som er salgsansvarlig hos Volvo.

“Vi har en rigtig stor og flot turnering imorgen. Vi har virkelig haft succes med tilmeldingerne til Autohuset Vestergaard Volvo Masters,. Vi har plads til 120 spisende i restauranten, men vi har 150 deltagere imorgen, og har faktisk også seks-syv stykker på ventelisten,” siger Martin Libak og kommer ind på, hvad succesen kan skyldes:

“Volvo og Autohuset Vestergaard gør lidt ekstra ud af det, hvilket vores medlemmmer rigtig godt kan lide, men det trækker også andre deltagere herud, da der kommer folk fra Hedensted, Vejle, Kolding og andre nærliggende byer.

Martin Libak err daglig leder ved Fredericia Golfklub og Henrik Ærbo salgsansvarlig ved Autohuset Vestergaard i Kolding, hvor han er i Volvo-afdelingen. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Henrik Ærbo, der er salgsansvarlig ved Autohuset Vestergaards Volvo-afdeling i Kolding, glæder sig over at bilfabrikanten er en del af golfturneringen.

“Sidste år eller forrige var vi også sponsorer, hvor vi så sidste år holdt endnu en turnering, hvor vi var sponsor. Det gik rigtig godt, og der var fuldt hus. Vi blev allerede enige om på dagen, at vi tog et år mere og så er vores samarbejde bare fortsat,” siger Henrik Ærbo og kommer ind på, hvad det betyder for Volvo at være en del af det:

“Det har været godt for os. Nu kommer jeg fra en meget stor virksomhed med 12 bilhuse, 5-600 ansatte, så vi måler på alting og vi kan godt lide at sælge biler, og vi kan faktisk se, at vi har solgt biler på at være synlige her.”

Blandt præmierne til turneringen er blandt andet nøglerne til en spritny Volvo XC40 og en Volvo V60 i henholdsvis én og to måneder.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?