Ungdomsansvarlig og næstformand i Erritsø GIF Rugby, Jan ’Bubsi’ Nielsen, er optimist og siger:

– Vores U14-hold er en af kandidaterne til DM-titlen. Det ligner på forhånd et opgør imellem vores U14-hold og Gentofte, når guldmedaljerne skal uddeles.

De unge talenters træner, Morten Jørgensen, er ligeledes optimist. Det skyldes især U14-holdets flotte rugbyspil i ungdomsstævnet på hjemmebane sidste lørdag.

Topopgør hjemme i 2. division vest

Erritsøs førstehold i 2. division vest lægger samtidig bane til et ægte topopgør. Ligaens nummer 1, Aalborg/Holstebro, vil forsøge at gøre det svært for det lokale rugbymandskab at indhente nordjydernes 6 points forspring i tabellen. Erritsø ligger nummer 2. Kampen bliver for begge mandskaber den første i efterårssæsonen. Erritsøs cheftræner, Dennis Graversen, tror på sit hold og han tilføjer:

– Det bliver godt for gutterne igen at spille på eget græs. Foran eget publikum. Vi er blevet enige om, at kampen mod skal være en tak til alle medlemmer og frivillige i vores klub, som hen over året har knoklet for at skabe de flotte nye rammer for rugbysporten her i lokalområdet.

Opgøret Erritsø GIF mod Aalborg / Holstebro spilles på det nye rugbystadion på Snaremosevej 67 og starter kl. 14.00.

Foto: Erritsøs veteran Michael Axø forsvarer Erritsøs boldbesiddelse mod Aalborg RK. Fra et tidligere møde imellem de to rugbyklubber.