Pilen peger i retningen af, at Ove Pedersen bliver ny permanent cheftræner i Hobro IK. I hvert fald hvis man spørger Bet25, som har oplevet bemærkelsesværdigt meget spil på den nuværende Fredericia-chef.

Spekulationerne har været mange, siden Jonas Dal i midten af oktober måned blev sat fra bestillingen i Hobro IK for i stedet at overtage tøjlerne hos Superliga-konkurrenterne fra Esbjerg fb.

Den hidtidige assistenttræner Lars Justesen blev dengang forfremmet til midlertidig cheftræner, mens klubben så sig om efter en mere permanent løsning. Og noget kunne efterhånden tyde på, at en god, gammel kending af den bedste danske fodboldrække nærmer sig trænersædet i Hobro.

– Vi har modtaget det, vi vil kalde for bemærkelsesværdigt meget spil på Ove Pedersen i de seneste dage fra flere forskellige brugere. Så meget at hele 80% af det, der er spillet for på næste Hobro-træner, nu er placeret på Ove Pedersen, forklarer Niklas Nürnberg, oddssætter hos Bet25.dk, og tilføjer:

– Set i lyset af det, har vi valgt at lukke for spil på næste Hobro-træner for nu, da noget kunne tyde på, at man nærmer sig en løsning i Hobro. I hvert fald hvis man spørger en række af vores spillere.

Ove Pedersen og hans FC Fredericia-mandskab indledte efterårssæsonen i Bet25 Ligaen med bravur og var ubesejret i de første syv spillerunder. Sidenhen er gassen gået en smule af ballonen, hvilket er med til at forstærke spekulationerne omkring, at den rutinerede træner kan være på vej til Hobro.

– De sidste ugers resultater har sandsynligvis også været med til at tippe Ove Pedersen i retning af Hobro. Med flere ærgerlige pointtab i Fredericia, er man langsomt røget lidt bag af dansen i oprykningsræset i Bet25 Ligaen, hvor der reelt kun er én oprykningsplads tilbage at spille om, påpeger Niklas Nürnberg.

– Spørgsmålet er så, om Ove P er villig til at blive sæsonen ud og jagte den sidste plads, eller om de sidste ugers resultater har gjort Hobro-jobbet mere interessant. Vores kunder tror i hvert fald på det sidste, slutter han.

Ove Pedersen var Bet25´s fjerdestørste favorit til at overtage Hobro-trænersædet, da bookmakeren efter Jonas Dals afgang satte odds på en ny permanent træner i klubben. Dengang kunne man få pengene hele 7.50 gange igen, hvis den nuværende Fredericia-træner skifter til netop Hobro