Knap har Fredericia Håndboldklub fået armene ned efter sejren mod Tønder, før den næste store opgave venter fredag aften mod Skive, hvor FHK oplever stor interesse for opgøret mellem rækkens nummer et og tre.

FHK indvaderede Tønder med 500 medrejsende fans, og interessen er også stor for kampen mod Skive. Fredericiaerne har et tilskuergennemsnit på 1.518 tilskuere, og at dømme ud fra interessen kommer der over gennemsnittet.

Med den sportslige succes tager interessen for alvor fat, og det kan man mærke hos FHK.

“Vi har rigtig stor interesse for kampen blandt vores sponsorer. ADP Loungen er udsolgt med 275 gæster, ligesom kampsponsoreren, Jutlander Bank, kommer 80 gæster i FIC Loungen inden kampen. Derudover kan man mærke, at byen summer af håndbold og alle snakker om det. Vi forventer, at der kommer rigtig mange i thansen Arena i aften, hvor der bliver tætpakket,” siger bestyrelsesmedlem i FHK, Thomas Larsen, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi glæder os over den rigtige store erhvervsmæssige opbakning fra Fredericia. Det viser, at vi gør det rigtige i forhold til vores 2020-plan. Nu glæder vi os til i aften, hvor vi igen skal vise thansen Arena frem fra dens bedste side.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Ikke nok med, at det blomstrer med den erhvervsmæssige opbakning, er der også stor opbakning at spore fra fanklubben HK Ultras, som sendte 100 fans til Tønder, pt. i omegnen af 40 tilmeldt sig til udekampen mod Team Sydhavsøerne og ikke nok med det, har 30 tilmeldt sig et spisearrangement forud for kampen mod Skive.

“Der er et rigtig godt samarbejde mellem HK Ultras og klubben. Det er rigtig dejligt, at der er stor opbakning til Ultras, som har ca. 200 medlemmer. Det er de færreste fanklubber i Danmark, der kan bryste sig af det. Vi er rigtig glade og stolte over vores ottende mand, som igen i aften bliver afgørende mod Skive,” forklarer Thomas Larsen.

Med sejren mod Tønder i søndags er HK nu på førstepladsen, og den placering glæder Larsen.

“Det er altid sjovt at være med, hvor det sner. På papiret er vi holdet, som alle jagter, men den rolle synes jeg, at vi har haft hele sæsonen pga. vores setup og vores spillertrup. Derfor er jeg sikker på, at trænerteamet og spillerne er helt klar til opgaven mod Skive,” udtaler Thomas Larsen.

Der er kampstart mellem FHK og Skive klokken 19:30 i thansen Arena.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her