Forside Fredericia Stor graffiti og musikfestival afholdes endnu engang

Stor graffiti og musikfestival afholdes endnu engang

DEL
Foto: Don Dato

For 5. år i streg vender den årlige graffiti fest tilbage til Råværket. Endnu engang bliver Råværket på Esbjergvej 108 base for Jyllands største hiphop arrangement.

Fredericia AVISEN anbefaler at tage en tur til en af vores nabobyer og få et ordenlig skud hiphop kultur. Vi har lånt lidt billeder til artiklen af den tidligere fredericianer og særdeles aktive graffitimaler Don Dato .

Foto: Don Dato

Mere end 45 malere fra hele landet kommer og dekorere væggene og samtidig er scenen proppet med klassisk hiphop og musikere fra det meste af Danmark.

Sidste år var der mere end 300 gæster til dette unikke arrangement som tilbyder massere graffiti, et pakket musikprogram, billig mad samt billige fadøl for kun 75 kroner i entre.

Kolding Getdown blev afholdt for første gang i 2013 året efter at Råværket åbnede og siden er arrangementet kun vokset sig større og mere omfavnende. Det er et arrangement der byder alle urbane subkulturer indenfor og giver dem et sted at fremvise deres kunst.

Det betyder at Kolding Getdown gennem årene både har haft skatere, breakdancere, kendama spillere og mere klassiske streetart-udøvere med på programmet. I år finder det hele sted fra klokken 12 til 00, Lørdag d. 14. Juli på Råværket Esbjergvej 108.

DEL