Under temaet ”En finger på aftrækkeren” er Fredericia fotoklub lørdag den 4. juni for andet år værtsby for den landsdækkende fotoevent ”Fotomarathon 2016”.

Eventen ”Fotomarathon 2016” i Fredericia er en del af den landomfattende fotokonkurrence med fokus på sjove og kreative foto. En landsdækkende fotokonkurrence, hvor alle med et kamera kan deltage, herunder naturligvis også alle med mobiltelefoner.

I Fredericia kan du således deltage i ”MobilFoto” der er en fotokonkurrencen kun for mobiltelefoner, der strækker sig over 6 timer eller ”Fotomarathon” for fotografer med digitalkameraer der ligeledes strækker sig over 6 eller 12 timer.
Grundprincippet er, at uanset hvilket konkurrence du vælger at være en del af, du får udleveret en række emnet, som du skal løse fotografisk og i rækkefølge på en sjov eller kreativ måde.

– I Fredericia Fotoklub har vi specielt fokus på elementet ”den kreative” – vi er en fotoklub for alle med et kamera. Vi elsker at se den kreativitet der hurtigt kommer i fokus når mennesker bliver udstyret med et kamera. Prøv blot, et kort øjeblik, at tænke på alle de indtryk du daglig bliver mødt af. En fra din omgangskreds har tænkt kreativt – bevist eller ubevist – familiefotoet fra årets store begivenhed, et selfie som nyt profilfoto på Facebook eller diverse model- og reklamefoto, siger formand Bo Krüger og fortsætter:

–  Se for eksempelvis vores logo – ”Den tapre landsoldat” med det lille tvist, at han er udstyret med et kamera, men bemærk han har stadig en finger på aftrækkeren.
Hvorefter han hurtigt forsætter, vi er, for at bruge et gammel velkendt udtryk fra Fredericia, klubben for alle. Pt. er vi faktisk hele 72 medlemmer, der alle brænder for det at tage foto og dele dem med andre. Vi har stor fokus på at klubben skal være for alle – og der er naturligvis plads til flere, slutter Bo Krüger.

Alle er meget velkommen til at kigge forbi lokalerne i Vendersgade 75, 2. sal og få en god fotosnak eller blot at følge os på de sociale mediér – Facebook eller http://www.fredericiafotoklub.dk/
Billetter til Fotomarathon 2016 kan bestilles på http://www.fotomarathon.dk/