Hele Danmarks musikalske og gakkede jydetrio, De Nattergale, er tilbage. Efter deres succesfulde comeback-show sidste år har de tre herrer, Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen besluttet atter at drage landet rundt med showet “De Nattergale – Æ Juletur 2015”. I Vejle har efterspørgslen været så stor, at det nu er besluttet at føje en ekstra dato til programmet.

Der var gensynsglæde i luften, da De Nattergale efter 20 års pause fra turnelivet tog landet rundt. Publikumsreaktionerne og de fyldte huse gav trioen blod på tanden og lyst til mere. “Vi genopdagede jo pludseligt hvor sjovt, vi har det, når vi spiller sammen. Og det var også vores opfattelse, at flere blandt publikum smilede undervejs…, men det kan selvfølgelig være svært at se, når man står med en projektør i hovedet.”, fortæller trioen.

“Æ Juletur 2015”

Det nye show vil i bedste Nattergale-stil være en skønsom blanding af trioens store bagkatalog og udvalgte numre fra den populære The Julekalender krydret med nye gakkede indfald og udfald. Og hvem ved, om de gæve jyder ikke også har en ny sang eller to med til deres fans? Trioen lover i hvert fald, at det bliver ”et vidtløftigt show, der løfter begreberne skrammelmusik og publikums-overbærenhed til helt nye højder”.

 

De Nattergale, Vejle Musikteater, Store Sal, lørdag den 14. november kl. 20.00 og torsdag den 17. december kl. 20.00