FC Fredericia var i aktion i NordicBet Ligaen efter Corona-nedlukningen, og det gjorde de med manér, da Vendsyssel blev besejret.

Hvad skulle man forvente efter, at FC Fredericia ikke havde spillet en tællende kamp siden d. 7. marts? Det var slet ikke til at vide, selvom der i sidste uge havde været en enkelt testkamp mod Esbjerg.

Indtrykket før nedlukningen af fodbolden var meget skidt. FC Fredericia havde tabt til Fremad Amager og Viborg, og det var ikke bare nederlag. De var også dårligt spillende, og blev straffet for at lave dumme fejl.

https://www.vinmedmere.dk/

Siden FC Fredericia genoptog træningen har et af fokusområderne været at komme godt på plads efter boldtab, og det lykkedes til UG med kryds og slange mod Vendsyssel. Godt eksemplificeret ved offensive spillere som Agon Mucolli og Anders Holvad tog gode returløb blev Vendsyssel lukket ned.

Offensivt var der god ping pong mellem Victor Torp og Mathias Gertsen, og med lidt mere held i sprøjten havde det kastet mere end et mål af sig.

Se her Fredericia AVISENs karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Alexander Nybo (7): Han blev aldrig for alvor truet. Da det var nødvendigt i slutningen, så trådte Nybo til med et par sikre indgreb på indlæg.

Jacob Buus (7): Solid defensivt og offensivt kom han også godt med et par gange.

Erik Nissen (7): Rolig med bolden og lukkede godt af for Vendsyssels angribere.

Mathias Johannsen (7): Det var ikke til at se, at “Malte” ikke er fast starter. Havde sikre indgreb, og i starten af kampen forhindrede han en friløber med en stærk aktion.

Nicolaj Ritter (7): Lukkede godt af og kom godt med fremad banen.

Christian Ege (10): Kaptajnen var tilbage på midtbanen efter at have tilbragt det meste af sæsonen i det centrale forsvar. Ege bandt forsvaret og midtbanen godt sammen, var sikker på bolden og bød de fysisk stærke Vendsyssel-spillere op til dans. Fik gult kort og har dermed karantæne mod Vejle.

Mathias Gertsen (7): Ikke alt lykkedes for “G”, men den tekniske formåen han har er en fryd for øjet. Gik også godt til den i duellerne trods hans størrelse.

Kristian Kirkegaard (4): Startede godt ud, men faldt ud som kampen skred frem. Blev derfor forståeligt skiftet ud.

Victor Torp (10 – Man of the Match): Potentialet er stort, meget stort. Det er tydeligt for enhver, at han er rigtig godt skolet i FC Midtjylland. Han har en god størrelse, er god på bolden og har et fremragende spark. Alt det viste han mod Vendsyssel. Fortsætter han med det spil, så er han en, der kan gå ind på FC Midtjyllands Superliga-mandskab på sigt.

Agon Mucolli (4): Agon havde enkelte gode offensive aktioner, men fik ikke sat et så stort aftryk på kampen offensivt. Til gengæld arbejdede han benhårdt, og det klædte ham.

Dennis Høegh (4): Han er ikke den typiske topangriber, da han falder meget ned i banen i forhold til en klassisk type som Steven Enna. Det er der både fordele og ulemper ved, og det kom også til udtryk mod Vendsyssel. Indgik godt i spillet, men til gengæld kunne man med en stationær angriber have haft mere pondus i feltet.

______

Indskiftere:

Anders Holvad (UB): I den tid han fik på på banen kæmpede han godt, og var med til at fighte sejren hjem.

Henry Uzo (UB): Ritter løb tør for kræfter til sidst, og så kom Uzo ind og var med til at sikre sejren.

Lukas Enevoldsen (UB): Da Vendsyssel satsede med lange bolde til sidst reagerede Jonas Dal klogt ved at kalde Enevoldsen hen til sig for at stå imod presset.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer