FC Fredericia vandt med 2-0 mod Viborg, og det var efter en præstation, der ifølge Jonas Dal er noget af det ypperste, som FC Fredericia kan præstere.

Sejren i kom land efter, at FC Fredericia modstod et gevaldigt pres fra Viborg i starten af anden halvleg. I stedet for, at hjemmeholdet kom foran, så var det fredericianerne, der slog til og kom på 1-0, og med en scoring syv minutter før tid slog Victor Torp sejren først.

“Vi spillede en voksen kamp. Vi passer godt på os selv, og står godt i kæderne. Vi luller dem ned, og de får lavet indlæg. Vi vidste, at de ville være i overtal med den formation, som de spiller, men vi havde indstillet os taktisk på, hvordan vi ville have struktur over dem med at tage de rigtige af deres spillere “ud”. Jeg er virkelig stolt over den taktiske indsats. Det vi leverede var på højde med flere Superliga-hold, og formentlig noget af det ypperste, som vi kan præstere som hold,” siger Jonas Dal til Fredericia AVISEN.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia har haft en tendens til at spille gode kampe mod Viborg, men slutproduktet manglede. DEt skete blandt andet to gange i sidste sæson, hvor FC Fredericia leverede gode opgør mod Viborg og endte med at tabe både hjemme og ude mod dem.

“Jeg sagde faktisk til drengene inden kampen, at jeg var træt af at tabe eller spille uafgjort mod Viborg. Så går vi ind og leverer sådan en præstation, og det er helt vildt flot. Jeg kan ikke rose drengene nok for det. Defensivt stod vi imod, og offensivt blev vi ved med at insistere på vores koncept,” siger Jonas Dal.

Jonas Dal er ikke meget for at kigge på tabellen, hvor FC Fredericia med sejren nu er på andenpladsen et point foran Viborg.

“Der er nu otte kampe igen, og færre point at spille om. Vi har givet os selv et godt fundament, men det skal gøres færdigt, da det først tæller efter 33 kampe. Vi har armene oppe i dag, men til træning morgen skal armene ned igen,” slutter Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er mod Vendsyssel på tirsdag på Monjasa Park.

Leave a Reply