FC Fredericia foldede sig for alvor ud i første halvleg mod Kolding, som fredericianerne besejrede med 2-0. Efter kampen var det en stolt cheftræner i form af Jonas Dal, der gjorde status på opgøret.

https://www.vinmedmere.dk/

I første halvleg gjorde FC Fredericia hvad er passede dem, og efter opgøret sad man med fornemmelsen af, at FC Fredericia var tættere på at vinde større end Kolding var på at reducere. Sejren betyder, at FC Fredericia med stor sikkerhed ender på den vitale tredjeplads, som der er skrevet og sagt så meget om.

“Det er en dejlig følelse og forløsningen lægger i, at vi nærmest er sikre på tredjepladsen, og hvis det er en forløsning, så  er det det. Vi har to kampe, som vi stadig går all-in på, men vi ligger vi godt til det. Det er flot at blive nummer tre, selvom vi var med i kampløbet om at ende højere. Selve kampen er en forrygende en, og det sætter vi godt på plads i første halvleg,” siger Jonas Dal og kommer ind på hvordan det var at se FC Fredericia spiller en fabelagtig første halvleg:

“Jeg er mega stolt. Det er den måde vi vil spille på, og når vi så holder tæt defensivt, så er det svært at se , hvor overliggeren skal sættes for det her hold. Det er akillesenen med at lukke mål ind, og det sker nogle gange i tildigt i kampen, men det gør vi ikke i dag. Derfor bliver det sådan en kamp i dag på vores præmisser,” siger Jonas Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvordan var det at få et clean sheet?

“Hvis man kan tale om forløsning er det faktisk måske et clean sheat. Det er suverænt, men det er mest fedt for forsvaret og  målmanden, da vi har kæmpet med at holde det. Det er fedt at vi gør det for første gang siden Viborg-kampen,” forklarer Jonas Dal.

På lægterne var der lukket så mange tilskuere ind, so der måtte efter coronareglerne. Der blev skabt en stemning på Monjasa Park, der ikke er set mage siden nedlukningen, men Jonas Dag havde gerne fejret sejren med endnu flere.

“Det er ærgerligt, at der ikke var flere, da det var et lokalopgør. Det var en god kamp ,som flere skulle have set, og det er ærgerligt af den grund. Dem, der var her, gav god gas, og det var en kamp, der var værd at se , og derfor var det fedt, at Red Pride havde trommen og de store stemmer med i dag,” slutter Jonas Dal.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer