Karsten Byrgesen var ved sidste valg spidskandidat for Dansk Folkeparti. Her blev han dog overgået ved valget af Susanne Eilersen. Inden valget havde de to partikolleger drevet en større kamp i medierne om selve valget af Byrgesen som spidskandidat. Denne gang er der dog ro. Karsten Byrgesen, der har været løsgænger få dage efter valget i 2017, har fundet sin rette hylde. 

“For det første så starter vi valget på baggrund af en succes. Jeg er medlem af et relativt nyt parti, som blev stiftet i 2015. Nye Borgerlige har dækket et hul på den borgerlige fløj, som vælgerne har efterspurgt, derfor oplever vi lige nu en stor succes med vælger- og medlemstilgang,” siger det lokale byrådsmedlemmer og fortsætter:

“Personligt er jeg blevet modtaget virkelig godt i partiet. Jeg havde naturligvis overvejet længe, hvad jeg skulle politisk – herunder hvilken platform, jeg skulle arbejde på. Min platform er borgerlige, og derfor er jeg glad for, at jeg fandt Nye Borgerlige, hvis værdier matcher mig. Hvis man eksempelvis plejer at stemme på Venstre eller De Konservative, så har man også stemt for en udvikling af EU. Det gør man ikke med Nye Borgerlige – vi ser hellere EU afviklet. Dertil kommer, at vi ikke bare som traditionelle borgerlige tænker de mere rige af samfundets borgere i første række. Vi holder rent faktisk hånden under de svagt stillede, vi hjælper de syge og de udsatte. Dem der ikke er gode til at tale deres egen sag,” foretæller Karsten Byrgesen og fortsætter:

“Samtidig er vi der for industrien, virksomhederne og de mennesker, der skaber værdier og rigdomme. Kan man det? Ja, det kan man hos Nye Borgerlige.”

 Hvordan blev du modtaget på Christiansborg? 

“Det var virkelig godt. Jeg gik til mødet med en stor portion ydmyghed. Nye Borgerlige vil naturligvis sikre sig, at man får folk ind, der reelt vil politikken og værdierne. Jeg havde en god snak med en af grundlæggerne; Peter Seir Christensen. Her var der mulighed for at tale sammen, og jeg kunne uddybe mine holdninger, herefter var det en kendsgering, at jeg var i Nye Borgerlige,” slutter Karsten Byrgesen.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Petersen
Hans Petersen
1 måned siden

Det er velkendt for alle aktive i politik i Fredericia, at Karsten havde været rundt med hatten i hånden hos flere partier, inden Nye Borgerlige blev endestationen.
Han har i hvert fald både været hos Socialdemokratiet og Konservative og Venstre.
Det er dejligt, at han så “tilfældigvis” fandt sig selv værende borgerlig, lige præcis da Nye Borgerlige gerne ville have ham. Det bliver ikke mere ynkeligt!

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

Karsten vendekåbe!