Borgmester Jacob Bjerregaard ser frem til aftenens pokalsemifinale på Monjasa Park, hvor Bjerregaard også vil være at finde på lægterne.

FC Fredericia tager mod Silkeborg i pokalsemifinalen i DBU Pokalen, og det er noget Borgmesteren er stolt over.

“Jeg er utrolig stolt og glad over, hvad FC Fredericia har præsteret for byen. Det er rigtig flot, at et 1. divisionsmandskab er kommet i pokalsemifinalen. Det er i sig selv unikt, og en flot præstation. Jeg glæder mig til kampe, og håber, at det bliver en god aften på Monjasa Park,” siger Borgmester Jacob Bjerregaard til Fredericia AVISEN.

Præstationen er ikke til at tage fejl af. For første gang i historien er FC Fredericia i DBU Pokalsemifinalen, og uanset resultatet i aften vil præstationen blive hædret fra politisk side.

“Ligemeget hvad FC Fredericia har leveret fortjener det at blive fejret og hædret af det officielle Fredericia. Derfor vil det glæde mig at invitere spillere og ledere fra FC Fredericia på Rådhuset og få pandekager, samt få en god snak om den præstation, som klubben har leveret. Jeg håber ikke, at fejringen skal finde sted i næste uge, men efter pokalfinalen i Parken. Jeg håber, at FC Fredericia vil blive vist frem fra den bedste side i den danske nationalarena, hvis de kommer så langt,” forklarer Jacob Bjerregaard, der har et håb forud for aftenens brag:

“Jeg håber, at rigtig mange fredericianere vil tage på stadion i aften, og skabe en fremragende atmosfære omkring kampen. Det fortjener FC Fredericia,” lyder ordene fra Bjerregaard, der også selv vil være at finde på Monjasa Park, hvor der er kampstart klokken 17:30.

Annonce