FHK tabte med 33-35 til TTH Holstebro. I slutningen af kampen mener Kristian Stoklund, at gæsterne havde mere kynisme og det afgjorde kampen.

FHK var foran 18-15 ved pausen efter, at især Jimmi Andersen i målet gjorde en forskel i slutningen af første halvleg. I anden halvleg ændrede kampforløbet sig, da TTH Holstebro gik i syv mod seks.

»De spiller lidt mere kynisk i slutningen af anden halvleg. De startede anden halvleg i syv mod seks, og det løste de sindssygt godt. Aaron Mensing fik tur i den, og forsvaret blev usikre på de aftaler vi havde. Holstebro steppede op og lavede 20 mål i anden halvleg,« siger Kristian Stoklund.

Undervejs var der fra FHK-bænken store appeller mod kampens dommerpar. Især var der en episode til sidst, hvor Odin Rikhardsson væltede en FHK-spiller omkuld i kontrafasen uden, at der blev dømt noget.

»Jeg tror ikke, at dommerne gjorde det for at være onde og der vil altid være tvivlskendelser. Jeg synes ikke det er dommernes skyld, vi har kæmpe chancer vi brænder til sidst, blandt andet Nørager og mig, der var Holstebro lidt skarpere,« fortæller Stoklund og kommer ind på, om fraværet af Mishels Liaba havde indflydelse:

»Han er en skudtrussel for at tvinge forsvaret frem. 33 mål mod TTH kan vi ikke klage over, men han var savnet. Det var under lykkelige omstændigheder (hans kæreste gik i fødsel, red.), og det er noget vigtigere end håndbold,« siger Stoklund.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Burde 33 mål ikke være nok til at vinde?

»Jo, det blev også problemet, at vi ikke satte en prop i og det har vi været gode til i de fire kampe vi havde vundet i træk,« fortæller Stoklund.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer