Kristian Stoklund lavede ti mål på tolv forsøg for FHK, da det blev til 29-29. Det sidste blev scoret i sidste sekund, og sikrede FHK uafgjort mod Ribe-Esbjerg.

Kristian Stoklund var på alles læber efter kampen, hvor Fredericia AVISEN talte med den populære helt, der sagde følgende om den kaotiske afslutning hvor han scorede:

“Jeg får en halvdårlig aflevering, der lå bag mig, og da jeg samlede den op igen røg den ud og så fik jeg et frikast og så fik vi sat frikastet i gang. Så stod der 3-4 parader og så var det heldigt, at den gik i kassen,” sagde han og kom ind på pointets betydning:

“Det er fantastisk. Det er livsvigtigt at få et enkelt point mod et formodet top 8 hold, hvor vi kom bagud til sidst og alligevel fik et point,” sagde Stoklund, som ikke ville kalde det tyveri, hvis FHK ikke fik et point til sidst:

“Det havde været vores egen skyld, da vi inviterede dem ind i kampen, men vi fortjente det ene synes jeg,” forklarede Stoklund.

I ryggen havde FHK igen et talstærkt publikum, og for anden hjemmekamp i træk fik FHK hentet point i “Hulen.”

“Det viser lidt, at vi har et fort i Fredericia, og det håber jeg forplanter sig i miløjøet og vi kan blive ved med at køre på bølgen,” udtalte Stoklund.

https://pro-print.dk