Fredericia blomstrer med iværksættere, denne gang kører Fredericia AVISEN endnu engang ud i et parcelhus kvarter og hilsen på Karina Knudsen. Hun er stofforbruger leverandør og laver børne og voksentøj.

“Det startede sådan for alvor med tre ruller stof og ellers nogle løse meter”, sådan ligger Karina Knudsen ud. Først har jeg dog brugt lidt tid på at hilse på hendes søde og meget energiske hund, her i privaten på Plutovænget 9 i Fredericia.

Stofforbruger

Karina Knudsen 29 år i dag men fra hun var helt lille har syning været en del af hendes liv. Hendes mor og mormor syende børnetøj til for tidligt fødte, “dengang kunne man ikke gå i en tøjbutik og købe det” siger hun. Som helt lille syede Karina selv tøj til sine bamser og dukker med nål og tråd. Se hendes stofbiksen her

Stofforbruger
Karina Knudsen – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Jeg troede at jeg skulle være designer og gå på design skolen i Kolding, men jeg ville ikke på gymnasiet og jeg fandt jo hurtigt ud at, at det var sy jeg ville”

Hun læste efterfølgende til skrædder på beklædningshåndværkeruddannelsen i Sønderborg. “Det var et dumt fag, der var ikke nogen der gik til skrædder mere”, griner Karina. Da Karina blev mor for 7 år siden til en pige, begyndte det at tage fart. Hun begyndte at sy børnetøj i sin fritid mens hun studerede. Så er det ellers den klassiske historie med at man ligger billeder ud på Facebook også vil andre have det samme syet. Ligeledes når folk først har fået noget syet går det fra mund til mund.

Stofforbruger
Karina Knudsen – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Karina tog uddannelse som butiksassistent, og blev færdig med barsel med barn nummer to var tiden moden. “Så sprang jeg ud i det.om det kunne lade sig gøre” siger Karina. Nu er der hendes Facebook side, og hjemmeside til stofforbrugerne samt hjemmeside med sine egne kreationer af tøj.

Stofforbruger
Karina Knudsen – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

I dag er entreen også fyldt med stoffer, “det var ellers planen at det kun var et rum der skulle anvendes” siger Karina. På de to og et halvt år der er gået siden Karina gjorde alvor ud af det, er der kommet mere focus på voksentøj som hun siger. Hendes drøm skifter lidt imellem at åben en stofbutik, eller butik med voksentøj hun selv syer, specielt damekjoler.

Sassyness

Karina Knudsen har valgt at sy sine voksen kreationer helt op til 6xl, “for det skal være sådan at dem der ikke kan købe en kjole som stangvarer, skal også have muligheden” siger hun. Så hos Karinaknudsen.dk hedder størrelserne noget andet, det er en sjov lille ting som vil sprede glæde hos de fleste kvinder, hos Karina hedder størrelserne:

Fræk = XXS
Unik = XS
Skøn = S
Smuk = M
Lækker = L
Dejlig = XL
Perfekt = 2XL
Vidunderlig = 3XL
Fantastisk = 4XL
Speciel = 5XL
Sexy = 6XL

Stofforbruger
Karina Knudsen – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Du kan finde voksensiden her, og børnesiden her på Facebook.

Ved siden af hendes virke med stoffer og kreationer er Karina også smykkekonsulent for Gade & Juhl via homeparties, aften og weekend

Se åbningstider og adresse her