Kære borgere i Fredericia


I november 2021 er der regions- og kommunalvalg, og partierne er i færd med at lave opstillingslister og sætte gang i valgkampen.
Sune Nørgaard Jakobsen er ny i politik og er kommende byrådskandidat og mulig spidskandidat, for SF i Fredericia.Sunes politiske mærkesager er bl.a. at sætte socialpolitikken i højsædet. så byens udsatte både bliver set og hørt og får den nødvendige hjælp og støtte som de har behov for. 

Det er i høj grad Sunes mærkesager der trænger til at komme i politisk fokus, misbrug i bred forstand, unges leg med stoffer og kriminalitet, psykisk syges dårlige og uværdige behandling samt andre svære problemstillinger.
Det er de problemstillinger jeg, som praktiserende læge i byen, har arbejdet med i over 30 år, uden at ændre kunne noget. 
Sune er en retskaffen mand, hvis karakter, styrke og troværdighed vil være garant for, at han, som et vigtigt og vægtigt medlem af Fredericias byråd, vil lykkes med at gennemføre holdbare ændringer til gavn for byens borgere.

Den politiske agenda i byen skal ændres, således politikere og kommunalt ansatte “tjener” byens borgere og ikke omvendt. 
For at Sune skal lykkes kræver det bred opbakning, og jeg vil derfor opfordre alle til, at stemme på Sune ved kommunalvalget i 2021.
Det er vigtigt at gøre sig klart, at der er stor forskel på lands og kommunal partipolitik. Du kan godt stemme på Sune til kommunalvalget for at styrke Fredericias sociale politik, uanset partipolitisk tilhørsforhold, uden at svække dit parti landspolitisk.

Med venlig hilsen Stig Gerdes

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer