Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud på Indre Ringvej

Mellem tirsdag den 3. til fredag i dag kl.10 har en tyv fået adgang til en lejlighed, der er rodet igennem. Uvist om, der er stjålet noget. Politiet har en forhåbning om, at nogen har set noget, selvom det er et langt tidsrum, men hvis nogen har set noget, så hører Politiet gerne.

Indbrud i villa på Rubinvej

Mellem torsdag den 5. kl.18.00 og fredag kl.11.15 er et vindue brudt op i en villa på Rubinvej. Villa er rodet igennem, og der er blandt andet stjålet elektronik, herunder en computer.

Indbrud i villa på Krogsagervej

Mellem fredag 08.30 og 13.50 er et badeværelsesvindue opbrudt på Krogsagervej i Erritsø. Huset er blevet gennemrodet i en sådan grad, at der stadig ikke er overblik over, hvad der er stjålet. Politiet vil gerne i forbindelse med indbrudet opfordre alle naboer til at holde ekstra godt øje med mistænkelige forhold, ikke bare i mørke timer, men også i de lyse, nu hvor det i dette tilfælde er et atypisk tidspunkt for indbrud.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/avis13.pdf?87

Leave a Reply