Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier.

Fungerede politikommisær, Nicolaj Rasmussen, stod for dagens pressebriefing. Han lagde ud med en usædvanlig sag, der fandt sted onsdag klokken 10:00 på Gl. Ribevej ved en motorvejsbro. Flere unge mennesker var blevet set stå med dæk eller lignende over hovedet, og  det havde fået nogen til at anmelde det. Politiet rykkede derfor ud til stedet.

»Det viste sig, at det var nogen, der trænede crossfit. De fik at vide, at de ikke skulle gøre det henover broen,« siger Nicolaj Rasmussen.

Den sidste sag på døgnrapporten drejer sig om et forsøg på indbrud på en byggeplads onsdag klokken 23:36. Der gik en alarm på stedet, og anmelder kørte frem til stedet, og politiet kom også til stedet og anholdt en 34-årig mand, der ikke er fra lokalområdet. 

Han blev sigtet for forsøg på tyveri, og på hans bil var der to stjålne nummerplader, og det får han ligeledes en sigtelse for. Under ransagningen af den 34.årig mands blev der fundet håndværktøj med firmanavn på. Det pågældende firmanavn er ikke det, der er på byggepladsen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

Crossfit i motorvej dunst. Det er vist mere noget med at vise deres dyre træningstøj frem end det hænger sammen med motion og sundhed.

Anonnym
Anonnym
3 måneder siden
Svar til  Anonnym

Næh ….det er det nu ikke. Vi træner mange forskellige steder, og i går var det altså i Kongsted området.