Se seneste nyt længere ned.

Herretøjsbutikken STOC mellem Vendersgade og Danmarksgade er lukket med omgående virkning, uden at formidle hvorfor.

På døren skriver STOC, at de holder. Fredericia Avisen modtog et tip fra kunde, der ikke kunne bruge sit gavekort. STOC er på mytisk vis forsvundet fra telefonerne i samtlige butikker, trods det, at de skulle have åben. Det gælder også for deres kundeservice.

Butikschef Benjamin Wulff skriver på sin Facebook:

❗️STOC er gået Konkurs❗️

År 2018 var et år jeg havde set frem til, jeg skulle nemlig være butiksbestyrer i butikken STOC i Fredericia. Tilbage til hvor jeg hørte til den gamle Marcus butik, lige præsic der hvor jeg startede hele min karriere.

Dagen startet meget almindeligt ud, Vi åbnede butikken og var max klar til at indtage det nye år med storm, efter vores morgen møde 👍🏽

Klokken lidt over 14:00 fik jeg nok verdens kedeligste nyhed nogensinde. Nemlig at vi skulle dreje nøglen øjeblikkeligt 😞

Kiggede på mine medarbejdere og var helt bleg i hovedet og alt det man har kæmpet for i så mange år er faldet til jorden.

Det skære så dybt i mit hjerte at skulle udmelde det her, men alt er ude af mine/STOCs hænder, og kan ingenting gøre😢

Må desværre også meddele at alt hvad der hedder gavekort og tilgodesedler og alle der har betalt for varer de ikke har modtaget endnu, er vi ikke herre over mere ☹️

Det er meget vigtigt også at alle ved at ingen vidste at det ville gå så galt 😢 ellers havde vi heller ikke nyrenoveret hele lokalet og åbnet butikken op for nogle måneder siden. Vi er lige så chokeret som alle andre, og det er heller ikke helt gået op for os endnu.

Jeg håber derimod også at i ikke ser det her personligt på mig, fordi min opgave var at bestyre butikken. Og det fik jeg aldrig chancen for i Fredericia 🙁

Jeg står nu som opsagt i butikken fra dagsdato af da kæden er gået konkurs. Vi alle skrev under på opsigelseskontrakten i dag.

Til sidst vil jeg gerne sige farvel og tak for alt i hele Marcus og Stoc tiden. Det har været en helt unik rejse, som jeg har fået lov til at må dele med jer alle sammen på både på de sociale medier og fysisk i butikken, som den kæmpe humør bombe jeg nu er.

Jeg håber ikke det er et farvel til mig som også bliv kaldt ham med hatten, men håber derimod det bliver et på gensyn

Rigtig god aften
Hilsen Benjamin Hansen, Stoc Fredericia, butiksbestyrer