Tempo
Tempo
Stjerne gjorde uofficielt comeback mod FC Fredericia
/

Anders Drejer fik de første 45 minutteer i benene efter hans retur til FC Midtjylland, da midtjyderne mandag spillede en træningskamp mod FC Fredericia.

FC Fredericia og FC Midtjylland spillede på en solbeskinnet mandag eftermiddag en træningskamp. De to opstillinger bar præg af, at det var en træningskamp, hvor nogle af periferispillerne til startopstillingen skulle have kamptræning, men der var også flere stamspillere, som fik minutter i benene.

I FC Midtjyllands startopstilling var blandt andet velkendte navne som brasilianerne Juninho, Paulinho, Charles, Marrony og Vagner Love, og ikke mindst Anders Drejer, der som følge af situationen mellem Rusland og Ukraine, har skrevet en korttidsaftale for resten af sæsonen med FC Midtjylland. Det var dog ikke til at se i første halvleg, at der burde være forskel på spillere som Drejer og Andreas Lausen fra FC Fredericia.

FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, valgte at give spilletid til blandt andet reservekeeper Sebastian John, Erik Nissen, Tobias Anker, Peter Ullum og Lausen, der ikke har fået særlig mange minutter til sammen i forårets første fire kampe. Foruden dem var der også blevet plads til mere profilerede spillere som Christian Ege, Peter Makrillos og Anders Holvad, og især Makrillos virkede meget veloplagt. Stort set alt, hvad FC Fredericia foretog sig, gik igennem australieren, og det var også ham, der var manden bag den største chance til FC Fredericia. Efter 42 minutter fangede FC Fredericia midtjyderne i en omstilling, hvor Peter Makrillos lige før buen af midtjydernes felt fik prikket bolden videre til Anders Holvad, som kom i en fri position mod David Ousted i FCM-målet, men den rutinerede offensivsspiller misbrugte forsøget.

De første 42 minutter havde opgøret var ikke særlig begivenhedsrige, men efter FC Fredericias chance ville FC Midtjylland være med, og der kom niveauforskellen på de to hold til udtryk. FC Midtjylland spillede et par hurtige kombinationer, og det gav en stor chance, som Sebastian John i første omgang reddede. Returen havnedee hos en midtjyde i helt fri position foran et tomt mål, men han var i offsideposition og derfor slap FC Fredericia med skrækken, og kunne gå til pause med 0-0.

Efter 58 minutter fik FC Fredericia muligheden for at komme i front igen. Det skete, da der blev begået et frispark på kanten af det midtjyske felt, og det forsøg blev Christian Tue sat til at sparke, men der manglede lidt kvalitet, da den indskiftede keeper, Valdemar Birksø, uden det store besvær reddede forsøget. Straks efter var det Vagner Loves tur til at markere sig inden, at han blev skiftet ud kort tid efter. Brasilianerens forsøg røg dog over mål.

Derefter var det tid en firedobbelt udskiftning for FC Fredericia. I pausen blev Oliver Olsen skiftet ind i stedet for Alexander Jensen, og denne gang var det tid til, at Peter Ullum, Christian Tue, Samson Iyede og Anders Holvad fik fyraften, da de blev skiftet ud til fordel for Nicolaj Ritter, Marcus Hannesbo, Kristian Kirkegaard og Patrick Egelund, der fik den sidste halve times tid på banen

Med 20 minutter tilbage af opgøret skiftede FC Fredericia ud igen. Denne gang blev Andreas Lausen, Christian Ege og Erik Nissen afløst af fødselaren Mathias Kristensen, Jeppe Brinch og Jeppe Gertsen, hvor netop sidstnævnte kort tid efter sit indhop var tæt på at score på et hovedstød i forbindelse med et hjørnespark.

I minutterne efter brændte det for alvor på FC Fredericias mål. Havde det ikke været for en sprællende Sebastian John, der virkelig fik vist sig frem fra sin bedste side, var FC Fredericia kommet bagud. Først reddede han en friløber, og efter en dødbold var FC Midtjylland tæt på at komme foran. Fra tæt hold blev bolden banket mod mål, men John nåede at parere forsøget.

Med to minutter tilbage af opgøret fik FC Fredericia chancen for at komme foran, da de tog et hurtigt indkast og fik spillet Kristian Kirkegaard fri, men han brændte det nærgående forsøg, og derfor endte kampen 0-0.