Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Tyveri af lamper

Klokken 07:07 fik Politiet en anmeldelse af et indbrud på Fredericia Banegård på første sal. Der blev stjålet syv PH-lamper og tre øvrige lamper til en værdi af 45.000 kroner. En patrulje kom til stedet og kunne se, at en mand med DSB-jakke gik rundt, og Politiet kunne genkende ham fra tidligere. Det viste sig at være personen, der havde stjålet lamperne. Personen er en 50-årig mand, som tidligere har lavet en del indbrud i Fredericia, men nu bor han på Fyn.

Tyveri fra genbrugspladsen

Onsdag Klokken 19:41 blev to rumænere taget i at stjæle fra genbrugspladsen på Industrivej, hvor de havde fladskærms tv, der havde ligget til skrot. Politiet kom til stedet og fik fat i to rumænske mænd, der er 22 og 24 år.

Færdelsuheld

I går morges var der et uheld, da en lastbil ville svinge til højre af motorvejen i Snoghøj. Traileren var ikke monteret ordentligt på bilen, og røg over i en anden bil, der skulle dreje ned på motorvejen. Modparten fik i forbindelse med uheldet knust sin forrude, men der var ikke personskade. Føreren af lastbilen var en 53-årig mand.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.