Dagli’Brugsen i Egeskov havde søndag aften klokken 19.20 besøg af to tricktyve, hvor det lykkedes dem, at stjæle 15 kartoner cigaretter.

  • Den ene af de to mænd får lokket kassemedarbejder væk fra kasse, hvor den anden mand så stjæler 15 kartoner cigaretter til en værdi af 6.000 kroner, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

De to mænd køre fra Dagli’Brugsen i Egeskov i en dansk indregistreret bil, der blev rundkastet over politiets radiosystem. Det gav bonus, da bilen med de to mænd bliver stoppet på motorvejen ved Horsens, hvor de blev anholdt.

De to mænd er stadig i politiets varetægt, da de muligvis skal fremstillet i grundslovforhør ved Retten i Kolding senere i dag.

  • Vi har natten igennem gennemgået uopklaret sager – helt tilbage til 2013 – i håbet om, at vi kan tilknytte de to anholdte til andre tricktyverier. De to mænd, der begge er 50 år og bor i Brabrand ved Aarhus, er endnu ikke blev afhørt, slutter politikommissær Ole Eckholdt.

(Foto: politi.dk )