Mandagens døgnrapport byder blandt andet på en brandstiftelse af en knallert, der var blevet stjålet.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, stod for dagens pressebriefing, der daterer sig tilbage til d. 13. maj og frem til mandag morgen.

– Der har været en brandstiftelse af en knallert på Hannerup Brovej. Den er stjålet omkring lystbådhavnen, og den er følgende fundet afbrændt torsdag klokken 05:00, siger Ellesgaard og fortsætter:

– I Vendersgade har der været forsøg på indbrud mandag klokken 06:25. Et skateboard er fundet under et rullegitter til et kontorlokale, og man mener, at det kan være sat i klemme så man kunne forsøge at bryde ind, siger Finn Ellesgaard og kommer ind på et til indbrud:

– På Follerupvej i Herslev har der været indbrud. Det er sket mellem torsdag klokken 16:00 og søndag klokken 09:30. Anmelder har ikke konstateret om der er stjålet noget, siger han.

De øvrige sager på døgnrapporten er færdselsrelateret.

– Torsdag klokken 03:20 standsede vi en personbil på Strevelinsvej. Det viste sig, at føreren kørte spirituskørsel. Der er tale om en 18-årig mand fra Fredericia, siger Finn Ellesgaard og fortsætter:

– Søndag klokken 02:45 blev er der en spiritussag på Vejlevej ved Circle K. Det drejer sig om en 17-årig mand fra Fredericia, siger han og kommer ind på den sidste sag:

– Fredag klokken 17:30 standsede vi en personbil i Dronningsgade. Det viste sig at føreren af bilen, der er en 32-årig mand fra Fredericia, var påvirket af euforiserende stoffer og ikke havde førerret, slutter Finn Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer