Stine Bjerre Mortensen vendte mandag aften tilbage til Fredericia Idrætscenter, et sted hun har brugt mange timer fra barnsben. Aftenen bød på FHKs imponerende comeback til Håndboldligaen – og det glæder den mangeårige FHK’er og populære studievært.

Hvordan er det at være tilbage?

“Det var sjovt. Det er en hal, der har betydet meget for mig i min barndom. Jeg har brugt 20 år af mit liv her, spillet håndbold her – og jeg er fra byen, så det var helt sikkert noget særligt for mig. Mest det der med, at man kender så mange, det er lidt ligesom at komme hjem, også selvom jeg bor i Barcelona. Så det var vildt sjovt”, fortæller Stine Bjerre Mortensen.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Kulissen her, hvordan var det?

“Det var fedt. Vi skal lige huske, at i min 2. divisionstid her, der var der også – ej, det var der ikke”, lød det med et grin fra Stine Bjerre Mortensen, der fortsatte:

“Det er en helt anden arena end sidst. Det er ikke de gule sæder mere, nu er de sorte. Ja, det er en meget flottere arena. Den idrætsefterskole der var hernede, der støttede Houmark kunne man tydeligt høre – og Ultras var ligeså gode som de plejer. Det var fedt at lave TV herfra”.

Se hele interviewet her

https://www.place2live.dk/fredericia/vores-boliger/